Avaleht › Forums › Kõik panustamisest › Algaja spordiennustamises › Reply To: Algaja spordiennustamises
gutihaz1
Täitsa nullist pihta hakkamine vajab kõvasti süvenemist. Eeldan, et sa ise pole väga üldse spordiennustusi teinud. Esimese asjana soovitaks teha sul lihtsalt kuhugi konto ja seal ringi tuulata, vaadata üldse, mis variante pakutakse, kuhu ja mida saab ennustada jne. Proovida alguses ise kätt ja vaadata kuidas välja tuleb. Kaotused ka õpetavad.
Kui rääkida tippidest, siis igaüks kusagil võib midagi tippida, iseasi kas seal sügavam väärtus ka taga on või nagu enamik panustajaid – tehakse seda emotsiooni pealt. Tipsterit jälgides need nüansid tunneb tegelikult mingi aja jooksul ära. Lihtsalt kui sa pole ise väga asjas sees, siis ei pruugi sa täpselt aru saada. Kõik loomulikult otsivad võitvaid tippe jne, aga see paraku pole alati nii lihtne. Inimesed, kes panustamisega igapäevaselt tegelevad ja sellega kasumit toodavad, siis ega see niisama lihtsalt ei tule. Tipsteritel samamoodi on häid ja halvemaid aegu, selline see panustamine on. Kõik ootavad et nüüd tuleb ainult võit võidu järel, aga nii see reaalsuses pole. Tegelikult oleks hea, kui sa ise ka mingit spordiala sügavamalt tunneksid. Lisaks kui sa pole elus väga panuseid teinud ja raha läbi mänginud, siis sul puuduvad anyway kogemused ja alati ei piisa pelgalt sellest, et keegi võõras ütleb sulle ette, kuhu panema peab.
Aga saite on palju, kus inimesed tippe lisavad. Kui juba siia ennast regasid, siis proovi nt Betclubi tippe kaasa mängida, lisaks nädala teemade alla postitavad erinevad kasutajad oma tippe. Võid jälgida kui hästi keegi seal asja tunneb ja vastavalt sellele saad kasutajat jälgima hakata. Mina ise kasutan ka tasulisi tipstereid, aga ilmselt sul pole alguses mõtet neid võtta. Foorumi teema “Tipsterid” soovitan sul ka lugeda.
Igaljuhul ma ei tea kas oli mu jutust mingit tolku. Lihtsalt hakka kusagilt pihta. Mingit kindlalt valemit, et kasuta ainult neid tippe ja oled 100% plussis, ei ole. Pead lihtsalt rohkem ennast siia maailma nö sisse sulanduma. Loe nt siin ja teistes foorumites panustamisega seotud teemasid. Katseta ja proovi erinevaid tipstereid. Edu! 🙂