Avaleht › Forums › Kõik panustamisest › Kuidas jõudsid spordipanustamiseni? › Reply To: Kuidas jõudsid spordipanustamiseni?
Neymar Jr
Esimene kokkupuude ca 10 aastat tagasi, kui sai tehtud mõned kombo-panused ja natukene ka pokkerit mängitud. Alustasin nagu ikka – soov oli kiiresti võita raha ja palju. Tegin mitmeid panuseid CL ja EL kombodele ja mitmeid mitmeid kordi läks kas 1-2 panust 10-mängulisest kombost mööda.
Läks aasta paar mööda, midagi väga muutunud polnud, harva võitsin aga skeem oli sama. Siis, tuli aga pööre ja seoses kaitseväega. Olin kohustatud minema 11-kuuks sõjaväkke ja noorteajal nädalavahetustel väga välja ei saanud, sõduripalk oli ka nadi, siis otsustasin seda raha spordipanustamise tarbeks kasutada. Kuna nädalavahetusel sai kaitseväes arvutit kasutada, siis hakkasin rohkem uurima mängijate, koosseisude, taktika, vigastuste jne kohta infot. Loobusin 10-mängulistest kombopanustest, ning asendasin need 1-2 mänguliste kombopanuste või üksipanustega. Järgnes edu, suutsin 100-150 eurost teha 1k+ kopikad peale ja panustamine hakkas mulle järjest rohkem meeldima.
Nüüdseks olen saavutanud korraliku bankrolli, millega saab igapäevaselt toimetatud ja võib julgesti väita, et suure osa sissetulekust moodustab edu spordiennustamise maailmas!