Avaleht › Forums › Kõik panustamisest › Kuidas jõudsid spordipanustamiseni? › Reply To: Kuidas jõudsid spordipanustamiseni?
DeploY
Umbes 5 aastat tagasi (ise olin alles 16) tõi isa välja, et võiks proovida, et teeks pm kahe peale konto. Ma ei mäleta täpselt, kas oli mingeid hetki kus me tegime alguses mingit kasumit ka, aga tean seda et see panustamine oli väga loll. Koefidest oli täiesti savi, mäletan hästi kuidas 5 aastat tagasi oli mingi reali mäng ja olime suht palju kaotusi vist järjest saanud ja siis mõtlesime et lähme all-in reali peale (koef 1.2) ja vist oli 120 euri ja mis kaotas. Mingi aeg pärast seda (vb kohe) otsustas isa, et pole mõtet enam raha tuulde visata ja võimatu teenida sellega. Mulle aga jäi pisik sisse ja jäin endiselt isa kasutajaga panustama, proovisin igast erinevaid taktikaid (tennises 1.3 koefiga väga lambised betid jms). Muidugi sai proovitud ka accasid, mis ka kaotasid, vahepeal sattusin (äkki 18 aastaselt) nende facebooki fixed matchide juurde ja jäin õnge sest võitsin 2x järjest 20st eurist 300 (15 koef) ja 15 eurist 100 aga pärast seda enam võite ei tulnud ja peagi sain aru, milline scam see tegelt on. Lisati mind ühte live tippimise gruppi, kus oli admin page kus adiminid panid oma tippe ja oli general page, kus said tavamemberid oma vihjeid panna (GOATs football page). Alguses aasta aega olin niisama seal grupis ja väga aru ei saanud nendest tippidest ja kui kasumlikud need olid (Asian handicapi omad lives) Mingi aeg tegin vast mingeid pause ka panustamisest, sest raha polnud ja mingit kasumit väga ei teeninud enam. Üks hetk aga hakkasin uuesti jälle tegelema ja lõpuks sain ka nendest asian handicapidest aru ja hakkasin ise ka proovima, kuni üks hetk oligi mul enda 21st 19 võitu seal general pages tipitud, mida üks adminitest pani tähele ja kutsus mind adminiks. Adminina sellel samal lehel oli suht ups and downs, mu tippimine põhineski ainult rballil ja soccerway home/away vormil, mis mõni kuu oli väga kasumlik, aga lõpus olin ikkagi seal nulli lähedal ja otsustasin adminina olemisest loobuda. Vahepeal hakkasin korvpalli tipima ja tänu selllele see sama admin, kes mind võttis adminiks, lisas mind 2016 kevadel private gruppi, kus on limiteeritud hulk inimesi ja kõik on kas blogabeti suured nimed või kihlveokontoritest mõned, kus me siis jagame omavahel infot ja kõik tipivad ka oma tasulisi vihjeid. Küll aga läksin oma pikaajalisest tüdrukust lahku samal suvel ja hakkas räme pidutsemine pihta + bet365 kadus Eestist sama aasta lõpus ja panustamine jäi väga tagaplaanile, käisin endiselt vahepeal lihtsalt tipimas gruppides midagi, et püsida nendes erinevates gruppides alles ja kuna endal korralikku kontot polnud, siis ei võtnud enam umbes 2018 alguseni seda enam väga tõsiselt. Küll aga võtsin see aasta end uuesti kätte ja tegelen asjaga palju tõsisemalt kui varem. Tipstertubes olen saanud 125 followeri paari kuuga ja Yield on 27% 261 vihjega (tippisin aprillis ja veebruaris haiglaselt palju) Veel saadan oma vihjeid raha eest investorite grupile. Samuti olen saanud palju rohkem kontakte üle maailma ja enamikes riikides tunnen mingeid spetsialiste, kellega tihedalt läbi käin ja praegu olen küll enesekindlam, kui kunagi varem bettimisega olnud olen. Samuti seal private grupis oli mul vist ROI 1.5 aastaga -4 pärast 200 vihjet, aga nüüd 2018 aastaga olen saanud selle -4st +11 peale (410 vihjet kokku). Käin koolis ja teen seda kooli kõrvalt, aga kindlasti on goal minna full time, sest juba praegu tean ja näen, kui palju on võimalik kasumit tegelikult panustamisega teenida (natuke kurb, et varem sellest aru ei saanud, näiteks 17-18 aastaselt :D) Kindlasti olen aga iga aastaga vanemaks saades palju rohkem juurde õppinud ja praegu on see infolaegas küll kordades suurem kui oli aasta-2 tagasi, rääkimata 4-5 aastast. Korralik romaan ja elulugu tuli kokku siia, unustasin ennast kirjutama 😀