Avaleht › Forums › Kõik panustamisest › Kuidas jõudsid spordipanustamiseni? › Reply To: Kuidas jõudsid spordipanustamiseni?
gutihaz1
Kõige esimese panuse tegin vist Triobetis, ca 10 aastat tagasi. Ja nagu ikka – uhasin kombosid ja panustasin suurte tiimide võitudele. Too aeg olid käibel veel kroonid ja tunnistan ausalt, et andsin neid ära päris mitu tuhat 😀 Siis oli see veel väga suur raha. Lootuses kiiresti ratsa rikkaks saada pidin kõvasti pettuma ja otsustasin, et enam sellise jamaga ei tegele. Tuli sisse päris pikk paus.. kusagil 3-4 aastat. Aga kuna ma olen jalgpalliga terve elu tugevalt seotud olnud (ka mängijana), siis käisime tihti sõpradega seda ka vaatamas. Mingil hetkel hakkasid osad rohkem mängudele panustama ja neil läks päris edukalt. Kõik tundus väga lihtne (ja tihti nii oligi). Kuna Eesti jalgpalli kohta teadsid ka ise väga palju, siis hakkasin ka ise asja vastu huvi tundma. Mäletan, et oma elu teise konto tegin bet365-te. Seal oli lausa lust Eesti jalgpalli panustada. Esimese 365e sain mängitud 50nelt eurolt 1600-le, enne kui limiidid sain. Minu arusaam spordiennustamisest muutus väga kiiresti, nägin et sellega on siiski võimalik ka teenida. Õppisin too aeg väga palju ja õpin siiamaani. Nüüd tõsisemalt olengi panustamisega tegelenud 5 aastat, mingi aeg töö kõrvalt nö hobina, nüüd juba täiskohaga. Lahkusin palgatöölt poolteist aastat tagasi, kuna töö hakkas hobi segama 😀 ja ütleme ausalt, oma aja peremees olla ja teha seda, mida naudid, on tunduvalt meeldivam, kui kellast kellani kontoris tiksuda. Hetkel tunnen ennast hästi Eesti jalgpallis + mõned teise riigi madalamad liigad. Oman ka head valikut profesionaalseid tipstereid (tasulisi), kellelt tuleb aasta lõikes korralik profit. Aga panustan ka suurte liigade peale, isegi sealt leiab vahel häid kohti. Enamasti kasutan välismaa bookiesid + mõni valik Eesti omasid. Olen suutnud korraliku bankrolli kasvatada ja hetkel tunnen ennast hästi. Eks tuleb alati ette ka halvemaid perioode, aga see kõik käib paratamatult asja juurde.