Avaleht › Forums › Kõik panustamisest › Algaja › Reply To: Algaja
gutihaz1
Väga meeldiv on näha inimesi, kes on valmis edu nimel tööd tegema!
Suurt hüpet kohe teha on üsna raske. Ma ise olen panustamisega tegelenud üle 5a ja siiamaani õpin. Kõik käib pigem step by step. Soovitan ise ette võtta 1-2 liigat, milles ise ennast kõige paremini tunned (nt Eesti esiliiga, esiliiga B vms), ja siis sellega proovida kasumit teenida. Seeläbi saad ennast alatasa testida, kui hästi sul see välja tuleb. Ma tean väga palju panustajaid, aga need kes on edukad, nende edu põhineb alati mingite konkreetsete liigade tundmisel + info kogumisel/tutvustel + tipsteritel.
Liigadest kõige paremad Eestis on kindlasti Esiliiga, Esiliiga B. Mulle endale meeldivad veel nt Finland Kolmonen, Iceland madalamad liigad (u19, women jne), Nothern Ireland (reserve league, women jne). Kindlasti leiab midagi ka Austraaliast, kust võimalik ka ise palju infot koguda.
Eesti bookiedest soovitan: Optibet, Coolbet, Olybet, Paf, Betsafe. Tõsisemalt tegeled siis kindlasti ka Sportmarket. Seal muidugi raskem, aga hea oma panuseid trackida.
Pm kui Sul konkreetsemaid küsimusi, siis kirjuta! Loodan, et midagi kasu siit ka 🙂