Avaleht › Forums › Muu › Betclub ja live vihjed… › Reply To: Betclub ja live vihjed…
gutihaz1
Tekkis küsimus, et mis spordialasid sa ise muidu jälgid/millele panustad? Milliseid tipstereid kasutad ja mida nemad tipivad? Väga palju sõltub vbl ka spordialast, mida tipitakse. Mina panustan pm 99% jalgpallile. Kasutan enim aasia liine (asian handicap, goal line). Kui just suurliigade peale ei panusta, siis need liinid tulevad tihtipeale mõned tunnid enne mängu välja. Value bette leiab ka kindlasti varem – Ala teed Santos win Kalju2 vastu oddiga 11 (Santos alahinnatud) ja ehk on neil hea päev ja suudavad isegi võita. Küll aga ma ei tipiks seda, vaid ootaks ära aasia händikäpi +2. Palju mõistlikum, aga paraku seda ei saa 24h enne mängu. Lisaks ei tea, äkki saatis Kalju kellegi ikkagi duublile appi. Seda tihti ka 24h enne ei tea, isegi Kalju meeskond ise ei pruugi veel teada.
Ma loodan, et sa saad mu loogikast aru. Panustada ja tippida saab erinevaid viise. Eks igaühe otsustada, kuidas ta panustada soovib ja kelle tippe teeb kaasa. Kõigile ei saagi 1 sama variant sobida, paljud tahavad just rohkem actionit, teised nokitsevad rohkem muude asjade kallal. Seal pole ka midagi imelikku, kuna inimesed ja nende harjumised ongi erinevad. Paratamatus. Samas neid “ametlikke” tippe tuleb ju kuus ca 15. Et emaili avada, lugeda ja soovi korral panus peale panna kulub mõni minut kui sedagi. Selle aja ju leiab iga inimene, arvestades kui palju me nutitelefonis ja läpparites aega veedame. Sellise lehe/kommuuni eesmärk peakski olema ju pidevad arutelud, tipid, live mängud jne. Need, kes nii palju selles osaleda ei soovi, need saavadki vähemal määral kõike kaasa teha.